onsdag, december 31, 2008

Hallå jaaa

Idag gick vi inte upp förren 12.30. Katterna hade försökt få upp oss flera gånger under morgonen. Aslan gick runt och pratade högljutt... "Mrrrrrrrr!" "Mmmmm"..

Fick i oss lite frukost och tog bilen till ICA focus. Här skulle handlas nyårsmat! Tydligen hade halva Göteborg tänkt detsamma. Det var knökfullt med folk. De oxfilébitarna som var kvar var sunkiga, så vi köpte en hel bit som vi kan dela upp i bitar själva. Icas egna kantareller var slut, så vi fick köpa "finkantareller" som kostade mer än dubbelt så mycket. Men det gjorde inte oss nåt!

Innan vi hann ta oss ut och handla ringde en kompis till Alex. De skulle ha fest ikväll och ett par med barn hade backat ur, så han undrade om vi ville komma istället. Då vi redan planerat att stanna hemma och inte orkar dra oss ut utanför stan (De bor i Olofstorp) tackade vi nej. Det ska bli trevligt att stanna hemma! Äta gott, dricka gott och sedan dra ut på stan.

Tror inte att katterna kommer bli rädda för raketerna, de har inte reagerat förut. Det har ju smällt en hel del här nu innan nyår.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Gott nytt år på er! kramar från skåne!

Anonym sa...

Ha en fin nyårsafton hemma och ute! :D
Elvis struntar i raketerna med! Det gäller att låtsas som ingenting från början! :D
Kram